Taksikuljetus Oy:n numerointi

Aikaisemmin yhtiön autot tunnistettiin ainoastaan rekisteritunnuksen perusteella. 2000-luvulla alettiin busseille antaa numeroita ja vuoden 2010-paikkeilla jokaisella autolla oli numerotunniste. Se kuitenkin merkittiin ulospäin näkyviin vain linjaliikennekalustoon.

Linjabussit saivat yleensä yksi- tai kaksinumeroisen tunnisteen, Helsingin Jouko-linjoilla linjanumeron mukaan. Myös Joukon seuraajilla, Helsingin Lähibussi-reiteillä, auton numero on yleensä määräytynyt sen mukaan, jolle se on sijoitettu. Useilla pienkalustolinjoilla ajaa nimittäin vain yksi bussi. Esimerkiksi linjan 603 vakioauto on nro 603. Länsi-Helsingissä numerot ovat yleensä 500-sarjassa, jossa kaksi viimeistä numeroa viittaavat linjanumeroon. Itä-Helsingissä useita Lähibussi-linjoja ajetaan kierrätyksessä. Linjanumerot ovat välillä 801...819, ja näin myös busseja on numeroitu tälle välille.

Linjat 15, 26 ja 91 eivät kuulu Lähibussi-konseptiin eikä niiden bussien tunnisteissa ole vastaavuutta linjanumeroon. Sama tilanne on myös Espoon ja Vantaan linjoilla. (Espoon reitit siirtyivät toiselle liikennöitsijälle vuonna 2016).

Kutsuplus-autot saivat aikoinaan nelinumeroiset tunnukset. Turistibusseilla on kolmimerkkiset tunnisteet, joissa kaksi ensimmäistä kertoo paikkaluvun. Numerot eivät kuitenkaan ole näkyvillä, ja autot tunnistetaan yleensä rekisterikilven kirjainten perusteella.